EN NYSKAPENDE IDE

For 16 år siden kom eierne på den utrulige ideen om å lage noe helt unikt. Som de første i Norge og nummer to i verden ble ishotellet realisert her i Sorrisniva. Siden da har ishotellet blitt bygd opp hvert eneste år med nytt tema og form. Det har utviklet seg fra 6 snørom til 26 snørom, 4 dekorerte suiter, iskapell, isbar, nydelig iskunst og skulpturer.

LOKAL TILHØRIGHET

Siden oppstarten av ishotellet har vi hatt vår egen visjon med lokal forankring og nytt tema hvert år. Vi er stolte over å kunne vise frem det 2500 m2 store hotellet laget av 250 tonn is og 7000 m3 snø. Alt dette laget av lokale kunstnere og byggere! Sammen har vi vært med på gjøre ishotellet til det dere ser i dag. Vi henter ut is på Skjæravannet, snø produseres av vann fra Altaelva, hotellet bygges steg for steg og på kun fem uker står ishotellet klart.

Siden oppstarten av ishotellet har vi hatt vår egen visjon med lokal forankring og nytt tema hvert år. Vi er stolte over å kunne vise frem det 2500 m2 store hotellet laget av 250 tonn is og 7000 m3 snø. Alt dette laget av lokale kunstnere og byggere!

Sammen har vi vært med på gjøre ishotellet til det dere ser i dag. Vi henter ut is på Skjæravannet, snø produseres av vann fra Altaelva, hotellet bygges steg for steg og på kun fem uker står ishotellet klart.

ÅRLIG TEMA

Å dele vår kultur, levemåte og den arktiske delen av verden er noe vi synes er utrulig givende. Dette er grunnen til tidligere års tema som Vikingetiden, Altadalens ville dyr, folkeeventyr og nordiske sagn og myter for å nevne noen.  Dette er tema som er en del av vår historie og vi er glad for å kunne lære mer om dette og dele våre ideer med dere!

ET SOSIALT HOTELL

De stille omgivelsene sammen med den hvite kalde snøen skaper en magisk og trollsk atmosfære. Ishotellet er mer enn det øyet kan se, det er en plass for å dele opplevelser og det er en plass for å være. Gjennom alle disse årene har ishotellet blitt brukt til vielse, barnedåper, gudstjenester, moteshow og flere arrangementer i bar og restaurant. Vi er ydmyke som får være en del av de unike opplevelsene dere søker ved å komme til ishotellet.

De stille omgivelsene sammen med den hvite kalde snøen skaper en magisk og trollsk atmosfære. Ishotellet er mer enn det øyet kan se, det er en plass for å dele opplevelser og det er en plass for å være.

Gjennom alle disse årene har ishotellet blitt brukt til vielse, barnedåper, gudstjenester, moteshow og flere arrangementer i bar og restaurant.

Vi er ydmyke som får være en del av de unike opplevelsene dere søker ved å komme til ishotellet.

VÅRE BYGGERE OG KUNSTNERE

I tillegg til disse har vi mange fantastiske faste ansatte, sesongarbeidere i restauranten og guider som vi ikke hadde klart oss uten. Sammen jobber vi for å gi unike og minneverdige opplevelser til alle våre gjester!

Hasse Kjeldsberg

Ishotell bygger

Ola Tangen

Ishotell bygger

Jørgen Emaus

Ishotell bygger

Karstein Mosesen

Ishotell bygger

Jørgen Eriksen

Ishotell bygger

Tor Østlyngen

Ishotell bygger

Rolf Heitmann

Ishotell bygger

Martin Hall - Davis

Ishotell bygger

Johnny Skavhaug

Ishotell bygger

Robert Haugan

Ishotell bygger

Andreas Mathilassi

Ishotell bygger

Roald Bjøru

Ishotell bygger & kunstner

Roald Kjeldsberg

Ishotell bygger & kunstner

Knut Saxe Kjeldsberg

Ishotell bygger & kunstner

Sonja Saxe

Ishotell kunstner & skulptør

Maya Christine Opgård

Ishotell kunstner & skulptør

Johnny Trasti

Ishotell kunstner & skulptør

Andrine Kjeldsberg

Ishotell kunstner & skulptør

Kristin Saele

Ishotell kunstner & skulptør

Lillian Opgård

Ishotell kunstner & skulptør

Kontakt oss

Contact 

Thank you! Your submission has been received!
Something went wrong while submitting the form.
Please try again or Email info@sorrisniva.no.
Telefonnummer
E-postadresse
Besøksadresse
Sorrisniva 20, 9518 Alta
Resepsjon
08.30 - 16.00