Vinterbryllup i Sorrisniva og vielse i iskapellet

Sorrisniva ligger perfekt til i nydelige omgivelser på bredden av Altaelva. I vintersesongen tilbyr vi vielse i Norges største og verdens nordligste ishotell. På sommeren tilbyr vi bryllupsfest med mulighet for ankomst i elvebåt.

Romantic Winter Wedding Snow and Ice Chapel

Make your special day even more special with a winter wedding at Sorrisniva Igloo Hotel

Season
Dec 18 – March 31
Ceremony
Approximately 25 minutes
Times
Tuesday – Saturday between 4pm – 6pm
Group size
2 – 40 persons
Price from
NOK 10,975

OM DETTE ARRANGEMENTET

Iskapellet ligger i Sorrisniva Igloo Hotel, omtrent 20 km fra Alta lufthavn og bare to timer med fly fra Oslo lufthavn. Det bygges opp hvert år med et nytt tema og nye skulpturer. Iskapellet er godkjent av biskopen i Nord-Hålogaland, og det lokale prestegjeldet gjennomfører både ekteskap og gudstjenester her.

Iskapellet er en del av ishotellet, men er likevel en egen enhet som tydelig er avgrenset fra resten av bygningen. Det er et intimt rom med spesiell akustikk, og som resten av hotellet er det dekorert med veldig vakre is skulpturer.

HVA Å GJØRE

Det første paret må gjøre er å sjekke tilgjengeligheten på Iskapellet i Sorrisniva. Dette kan gjøres på e-post: info@sorrisniva.no eller telefon: 78 43 33 78. Når datoen er satt, sender vi deg en guide for de papirene du må ordne før vielsen.

Vielsen i kapellet er den samme som i den Norske kirke, som er et luthersk kirkesamfunn. Seremonien tar omtrent 20-25 minutter. Personlige tilpasninger er fullt mulig og avtales med presten. Forutsatt at organisten har kapasitet, vil det bli spilt bryllupsmarsj og pluss salmer hvis paret ønsker det. Paret må ankomme Alta senest dagen før bryllupet, slik at pastoren kan møte dem.

NÅR MAN SKAL GIFTE SEG I IS KAPELLET

Sesongen for bryllup i Sorrisniva er fra begynnelsen av januar til slutten av mars. Vi anbefaler vielsestidspunkt etter kl. 16.00. Det er da roligere inne i hotellet, lyset er best atmosfærisk og det er også mest praktisk for enhver bryllupsmottakelse.

BRYLLUPSMIDDAG

Til bryllupsmiddagen anbefaler vi restauranten Laksestua. Det ligger ved siden av Sorrisniva Igloo Hotel i hovedbygget. Vi tilpasser menyen for deg med lokal mat fra Finnmark. I planleggingsprosessen vil vi se på menyer, viner, lys, servietter og eventuell borddekorasjon.

BRYLLUPSNATTEN I IGLOO HOTELLET

Høydepunktet på slutten av den store dagen er en natt på Igloo Hotel. Paret skal selvfølgelig sove i brudesuiten, forutsatt at det er ledig. På grunn av begrenset kapasitet, bør dette bookes så tidlig som mulig. Om morgenen er badstuen varm og en god frokost venter i restauranten.

AKTIVITETER

Alle aktiviteter som tilbys av Sorrisniva kombineres med bryllupsprogrammet ditt for å gjøre bryllupsdagen din for deg og dine bryllupsgjester enda mer spesiell.

Fotograf

De fleste ønsker profesjonelle bilder som minner fra den store dagen. Noen foretrekker øyeblikksbilder under seremonien, mens andre foretrekker bilder fra et studio. Vi jobber sammen med flere profesjonelle fotografer som kan forevige minnene fra denne spesielle dagen for deg.

Brudebukett

En brudebukett er en del av seremonien, selv om den blir holdt i et kapell laget av is. Husk at selv om buketten holder seg frisk under seremonien, vil den ikke like å komme inn i vanlig romtemperatur igjen. Det er flere blomsterbutikker i Alta, og vi kan anbefale dem for deg.

Frisører

Vi kan hjelpe deg med å finne en passende frisør på forespørsel. Alta huser flere frisører som er spesialiserte i bryllupsfrisyrer.

Bryllupskake

Hvis du tenker på å ha en bryllupskake, kan vi hjelpe deg med dette også!

Mer informasjon og bestilling

Ønsker du å motta mer informasjon om bryllupsalternativene dine her på Sorrisniva, kan du kontakte oss. Vi hjelper deg med detaljene som vil gjøre bryllupet ditt perfekt!

Eksempel priser:

  • Leie av iskapellet og billett til ishotellet for alle gjestene. Fra NOK 10.000
  • Tilleggsgebyr til kirkekontoret for de som ikke bor i Alta. Fra NOK 4000
  • Aperitiff i isbaren, Igloo isdrink 100 kroner per person
  • Bryllupspakke inkl. planlegging / arrangement, aperitiff, 3-retters gourmet middag, kaffe / te: NOK 1400 kroner per gjest
  • Bryllupspakke inkl. planlegging / arrangement, aperitiff, 3-retters gourmet middag, kaffe, dbl. rom i ishotellet, morgenbadstu og frokost. NOK 3400 kroner per gjest

Kontakt oss

Contact 

Thank you! Your submission has been received!
Something went wrong while submitting the form.
Please try again or Email info@sorrisniva.no.
Telefonnummer
E-postadresse
Besøksadresse
Sorrisniva 20, 9518 Alta
Resepsjon
08.30 - 16.00