ROMANTISK BRYLLUP I VAKRE OMGIVELSER

Sorrisniva ligger perfekt til i nydelige omgivelser på bredden av Altaelva. I vintersesongen tilbyr vi vielse i Norges største og verdens nordligste ishotell. På sommeren tilbyr vi bryllupsfest med mulighet for ankomst i elvebåt.

ROMANTISK BRYLLUP I ET UNIKT ISKAPELL

På jakt etter et unikt og spesielt bryllup? Da kan vielse i verdens nordligste iskapell være noe for dere!

SESONG
18 Des – 31 Mars
SEREMONI
CA. 25 MINUTTER
Tider
TIRSDAG – LØRDAG MELLOM 16:00 – 18:00
GRUPPESTØRRELSE
2 – 40 personer
PRISER FRA
NOK 10,975,-

FORSLAG TIL PROGRAM

Ankomst Alta lufthavn.
Taxi til hotel i Alta for innsjekk  Møte med deres prest (må avtales i forkant)
Middag og overnatting

PROGRAM BRYLLUPSDAG

Frokost
Time hos frisør og henting av blomster hvis dette er bestilt

16:15

Transport til Sorrisniva for gjestene (ca. 20 minutter fra sentrum)

16:15

Gjestene og brudgom gjør seg klare i iskapellet før bruden ankommer

16:15

Vielsen starter i iskapellet

16:15

Aperitiff i isbaren

16:15

Fotografering

16:15

Bryllupsmiddag i restauranten (i servicebygget)

16:15

Utendørs boblebad (maks 12 personer)

Overnatting i Sorrisniva Igloo Hotell
Morgen badstue
Frokostbuffet
Snøscootertur / Reinraid / Hundekjøring
Lunsj
Transport til Alta lufthavn, Alta sentrum eller andre overnattingssteder

Vielse i Sorrisniva Igloo Hotel Et annerledes og uforglemmelig bryllup i Sorrisnivas iskapell

Kapellet er godkjent av Biskopen i Nord-Hålogaland, og det lokale prestekontoret utfører vielser og gudstjenester her.

Iskapellet har en sentral plassering i ishotellet, men likevel er det en egen enhet klart adskilt fra resten av anlegget. Det er et intimt rom med spesiell akustikk, og som resten av hotellet er det utsmykket med vakre og svært dekorative skulpturer i is. Hvert år bygger vi et unikt ishotell med nytt tema og skulpturer. 

Vielsesakten i iskapellet følger vanlig ritual for vielser i den Norske Kirken, og tar omtrent 20-25 minutter. Dersom man ønsker å gjøre personlige tilpasninger er det fullt mulig etter nærmere avtale med presten. Så fremt organisten har kapasitet spilles det innmarsj på keyboard, samt til salmer dersom brudeparet ønsker det.

Brudepar utenbys fra må ankomme Alta senest dagen i forveien før vielsen, slik at presten kan møte brudeparet på dagtid. Det er også mulig å gjennomføre en generalprøve i iskapellet dersom ønskelig.

Your program in Alta with accommodation and activities can be booked with us. We will help you to find the best solutions for you.

Første steg før giftemålet

Det første brudeparet må gjøre er å kontakte oss i Sorrisniva og undersøke om det er ledig kapasitet aktuelle datoer (vi koordinerer med det lokale kirkekontoret).

Brudeparet må selv ta kontakt med Folkeregistret på hjemstedet for utfylling av nødvendige dokumenter. Se www.skatteetaten.no om krav til dokumenter. Det er viktig å merke seg at papirene må være klare i god tid før vielsen.

Hvordan kle seg for vielsen

Vi anbefaler at dere tenker på hva som er varmt, praktisk og selvfølgelig pent når dere skal planlegge antrekk. Husk at temperaturen i kapellet ligger et sted mellom – 4 og minus -7 grader.

Når det gjelder bruden, er det fullt mulig å ha på seg en tradisjonell brudekjole, men vi anbefaler å ha på varmt ullundertøy – det synes jo ikke. Om kjolen er utringet eller har bare skuldre, kan man ha på en cape, en kappe, pelsjakke etc. Skoene bør være varme, og kan eventuelt byttes før fotografering.

For brudgommens del er det vanligvis litt enklere å velge antrekk, men også for han er det et godt tips med varmt ullundertøy og gode sko. Våg gjerne å tenke litt utradisjonelt – men tenk varmt og behagelig.

Gjestene bør informeres om at de bør kle seg godt!

Bryllupsmiddag

Vår egen restaurant er et perfekt sted for middagen etter vielsen. Dere kommer til dekket bord og kan nyte bryllupsmiddagen alene eller sammen med deres venner og familie. I samråd med kjøkkensjefen settes det opp en skreddersydd meny basert på nordnorske råvarer og vinmeny som passer til hver rett.

Det er mulig å utvide bryllupsmiddagen med kakebord (medbragte kaker) og kaffe/te buffet.

Overnatting

Prikken over i`en denne dagen er gjerne overnattingen i ishotellet.Brudeparet sover selvsagt i en av våre suiter(med forbehold om ledig kapasitet). Neste morgen er badstuen varm og en god frokost venter i restauranten.

Informasjon og booking

For mer informasjon om bryllup på Sorrisniva, vennligst ta kontakt. Vi hjelper deg med alle detaljene for å gjøre ditt bryllup perfekt!

info@sorrisniva.no
00 47 78 43 33 78

Kontakt oss

Contact 

Thank you! Your submission has been received!
Something went wrong while submitting the form.
Please try again or Email info@sorrisniva.no.
Telefonnummer
E-postadresse
Besøksadresse
Sorrisniva 20, 9518 Alta
Resepsjon
08.30 - 16.00